• Membres de la Llista

 • broken image

  Jordi Gasulla i Flavià - 34 anys.

  Mestre d’educació primària en una escola pública. Ha estat educador en el lleure en diversos esplais i casals de la ciutat. Ha participat en moviments socials com la PAH, les consultes sobre la independència, la Garrotxa amb el Sàhara, Stop Racisme Lloguers, Olot Sense Correbous, la Greda, el SEPC, Maulets, el 15M i altres.

  broken image

  Sílvia Pagès Serarols - 35 anys.

  Arquitecta especialista en urbanisme feminista i processos participatius, i professora de secundària. Ha participat a la Greda, Ateneu Popular 217, La Dalla, Garrotxa Eko, Combat de Corrandes de Montagut, Xarxa Autònoma de la Garrotxa, Coordinadora 8M, Ateneu Popular Mala Petja i Grup de Suport Els 9 d'Olot. Afiliada a la CNT i membre de la Xarxa Internacional per la Democràcia Comunal.

 • broken image

  Daniel Dorca Clarà - 42 anys.

  Tècnic en emergències sanitàries. Membre del Pim Pam Pum Foc i de Marrinxos Penya Carnavalesca. Membre fundador de Tècnics en Lluita. Va participar activament en la defensa dels col·legis electorals l’1 d’octubre i posteriorment al CDR. Participa activament en la defensa del dret a la salut 100% pública.

  broken image

  Bruna Cañada Roca - 24 anys.

  Politòloga. Màster en cooperació internacional i acció comunitària. Actualment es dedica a la investigació activista per la justícia climàtica, econòmica i social. Monitora voluntària al Centre Excursionista d’Olot i balladora dels cavallets de la faràndula olotina.

 • broken image

  Guillem Picart Solà - 38 anys.

  Llicenciat en medicina. Doctor especialista en cirugia general i digestiva. Cap de servei de cirurgia general de l'Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Pare de 2 infants. Implicat en diferents moviments socials de la comarca. Membre de la Greda, Ateneu Popular entre altres.

  broken image

  Toia Codina Güell - 66 anys.

  Mestra d'educació musical i Escola d'Adults, acabada de jubilar. A finals dels anys 70 va ser activista del Moviment Estudiantil, de l'Assemblea de Catalunya i la Marxa de la Llibertat. Va ser membre d’Alternativa per la Garrotxa i coordinadora territorial de l’ANC Olot. També ha sigut cap d’escoltes, monitora del casal d'estiu de Sant Roc, membre d’associacions de famílies d’alumnes i moviments veïnals. També ha passat per grups de música.

 • broken image

  Mari Drammeh Drammeh - 31 anys.

  Tècnic informàtic i integrador social. Actualment, exerceix com a tècnic d'acció comunitària a la Fundació Cepaim i com a integrador social al Servei de Primera Acollida i Atenció Integral (SPAAI) Mas Teixidor de Maià de Montcal. Ha participat en entitats i moviments socials relacionats amb difondre la cultura africana, lluitar pel dret a l'habitatge, combatre el racisme, promoure la representativitat dels col·lectius racialitzats i fomentar l'educació.

  broken image

  Raquel Vilar López - 47 anys.

  Advocada especialitzada en violències masclistes i Dret Laboral. Als anys 90 va participar de la creació de l'assemblea de Maulets de la Garrotxa i més recentment en l’associació feminista la Dalla. Sempre ha estat implicada a l'EI i en diferents moviments socials de la comarca. Actualment està afiliada a la CNT on hi fa assessorament laboral. També és advocada de l'organització antirrepressiva Alerta Solidaria. Mare de dos fills.

 • broken image

  Marta Crosas Soler - 22 anys.

  Estudiant de veterinària. Membre del Centre Excursionista d'Olot (CEO) des dels 6 anys. N’ha estat monitora, així com dels casals públics Estiu Riu d'Olot. Membre de l'associació Aoapix. Durant el 2017 va col·laborar amb el SEPC Garrotxa els moments entorn a l’1 d’Octubre. Actualment és portaveu nacional del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Té ganes de tornar a la Garrotxa i implicar-se més localment quan acabi la carrera.

  broken image

  Biel Mossoll Clos - 26 anys.

  Educador social i enginyer de disseny industrial. Acabant el màster de formació de professorat. Tècnic d'educació de l'Ajuntament d'Olot i tutor del PTT Garrotxa. Ex monitor i director de la secció de Mainada del CEO i ex-militant del moviment estudiantil universitari. Militant de la CUP Olot els darrers quatre anys, principalment treballant al GdT d'Educació i a la Comissió Institucional.

  En les properes setmanes, la CUP farà públiques la resta de persones de la llista electoral, així com el programa electoral.

 • Hawa Touray Touray - 20 anys.

  Estudiant de gestió de vendes i espais comercials (Comerç i màrqueting). Actualment treballa d'administrativa. Forma part del col·lectiu antiracista i afrofeminista Sàgoe Olot des del seu inici i de la plataforma contra la discriminació immobiliària Stop Racisme Lloguers.

  Bosco Plans Valls - 42 anys.

  Enginyer civil. Treballa en una empresa d'enginyeria de la Garrotxa. Implicat en les Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) de les escoles públiques d'Olot i la Garrotxa i en el teixit veïnal de la ciutat d'Olot. També forma part de diferents plataformes i grups de treball que promouen una mobilitat sostenible (Plataforma Tren Tram Olot-Banyoles-Girona, Revolta Escolar, Ecotaula Sostenible de la Garrotxa, Grup Motor Olot Pedala).

 • Adriana Roca i Collell - 38 anys.

  Llicenciada en ciències polítiques i de l’administració. Actualment treballa d’administrativa en una Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra. Els darrers vuit anys ha format part de la Comissió institucional de la CUP Olot. Ha sigut regidora els últims quatre anys i portaveu del grup municipal des de desembre de 2021.

  Loreto Barrionuevo Pagès - 40 anys.

  Tècnica superior en administració i finances. Treballa com a dependenta en un comerç de la ciutat. Ha format part de diferents moviments i entitats socials, entre elles Alliberem-nos (Associació LGTBIQ+ de la Garrotxa). Recentment, ha impulsat la recollida de signatures per trobar solucions a les glaçades que fan la Plaça del Mig impracticable.

 • Lluís Rubió Amargant - 38 anys.

  Diplomat en educació social, treballa de Tècnic d’educació i joventut de l’Ajuntament de La Vall d’en Bas.. Implicat en diferents entitats i moviments socials d’Olot (Esplais de la Garrotxa, Maulets, la PAH, Comissió de Festes del Tura…) Actualment és membre dels Moviments de Renovació Pedagògica, president de l’AFA de l’Escola El Morrot i forma part del comitè local de la CNT Olot.

  Mireia Montbardó i Alberni - 32 anys

  Bibliotecària i documentalista gràfica de fotografia antiga. Vinculada amb el món excursionista, entitats veïnals d'Olot i moviments ciutadans per a la mobilitat sostenible i la pacificació dels carrers.

 • Lluís Riera Callís - 43 anys.

  Pastisser i xocolater del Nucli Antic d’Olot, poeta i escriptor. Militant de la CUP. Activista cultural, social i independentista. Va participar en la creació de Tràmec (Xarxa de Productors Agroecològics de la Garrotxa). També va ser membre del BEI, la CEPC, Maulets i el Casal independentista de la Garrotxa.

  Martí Albesa i Castañer - 34 anys.

  Fotoperiodista i documentalista especialitzat en rutes migratòries. Soci de la cooperativa Agència Talaia i vinculat a la premsa local des del 2014.Forma part del grup de correfocs i espectacles Pim Pam Pum Foc, i ha estat membre del grup musical garrotxí Greda Street Band. Participant d’espais de l’esquerra independentista a la comarca com Maulets i La Greda.

 • Marta Puigferrer Masó - 33 anys.

  Llicenciada en Periodisme. Treballa com a tècnica social i és voluntària de diversos projectes de la comarca. Ha format part d'entitats del món del lleure i l'educació com Esplais de la Garrotxa. Lectora i escriptora aficionada, participa activament en la vida social i cultural de la ciutat.

  Dolors Ros Saló -74 anys.

  Diplomada en Infermeria. Ha treballat majoritàriament al mon rural. Regidora de Salut, Benestar Social i Immigració de l'Ajuntament d'Olot durant 6 anys. Posteriorment va ser presidenta de la Taula pel dret a Decidir d'Olot. Presidenta de ACAS Garrotxa (Associació Catalana Anti Sida). Cap de Caravel·les de l'Escoltisme de Olot. Membre Assemblea de Catalunya. Membre de la primera Junta d'Òmnium Olot. Membre de la Campanya "Volem Bisbes Catalans". Membre Actiu de la Organització de la Marxa de la Llibertat. Membre de la Junta del Col·legi d'infermeria de Girona.

 • Quim Domene Berga - 75 anys.

  Artista visual. Practica la pintura, les instal·lacions, l'escultura, les intervencions artístiques en espais públics i participa activament en la vida cultural de la nostra ciutat. La seva obra es caracteritza per l'utilització de temàtiques culturals, socials i polítiques. Des de principis dels anys 60 ha col·laborat en gairebé totes les revistes que s'han editat a Olot, sobretot de caire progressista: Olot-misión, L'Olotí, Gra de Fajol, 440. També ha col·laborat a: M-Olot-Off, Doble Set, El Punt Avui, Presència i NacióGarrotxa. Ha participat en diferents associacions i col·lectius culturals i socials de la nostra ciutat: Assemblea Democràtica de Catalunya, Assemblea d'Artistes de la Garrotxa, Garrotxa Solidària, Amics del Poble Sahrauí, Garrotxa Decideix, Associació Cultural BINARI.

  Maria Rigart Compta - 71 anys.

  Jubilada. Afiliada a la CNT. Membre activa de les Àvies Remeieres de la Garrotxa des d’on van publicar el llibre Guarir i que actualment ja va per la setena edició. Organitza juntament amb les companyes d’Àvies Remeieres tallers i formacions per divulgar els seus coneixements sobre aquest àmbit.

   

   

 • Felip Vidal Combalia - 38 anys.

  Pare d'una filla. Estudis en Dret, mediació comunitària i facilitació de grups. Treballa com a Tècnic Comunitari a la comarca de la Selva. Actualment participa al comitè d'empresa per millorar les condicions laborals de l'entitat on treballa i, des de fa 3 anys participa a l'AFA de l'Escola Malagrida reivindicant una educació pública, democràtica i de qualitat. Des de petit va formar part del moviment escolta a Igualada. Amb altres companyes va impulsar l'Assemblea d'Estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, i ha participat en col·lectius anticapitalistes i antifeixistes al barri barceloní del Clot.

  Nomedia El Ouariachi Akoudad - 28 anys.

  Pedagoga. Treballa a l'Escola de noves oportunitats anomenada NOIMA. Ha estat sempre treballant i involucrada en diferents aspectes socials de la ciutat d'olot. Defensora dels drets de les persones migrades i activista contra les desigualtats socials.
   

   

 • Helena Soler i Rubió - 22 anys.

  Estudiant d'Educació Primària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat al Centre Excursionista d'Olot durant 14 anys, 5 dels quals ha estat monitora de lleure en aquesta entitat olotina. A partir del 2019 és comença a involucrar en moviments juvenils a la ciutat, en l'Ateneu Popular Mala Petja d'Olot i ha format part, en una diada, de la Coordinadora 8M Garrotxa.

  Pere Delgado Albaladejo - 46 anys.

  Jardiner de professió i dependent de comerç local a Olot. Apassionat de la muntanya, de la natura, i dels esports a l'aire lliure. Format en varies especialitats de muntanya, com el barranquisme, espeleologia i l'escalada.Va formar part de diferentes entitats i moviments socials, com el Centre Social Autogestionat Can Vies, i el centre Social de Sants. Ha format part també del moviment escolta, i com a educador ambiental en un centre especial de treball. Col·laborador en la cursa popular de muntanya d'Olot, Puja i Baixa a Batet. 

   

 • Tam Bartolomé Mana - 52 anys.

  Administrativa, treballa en una empresa de transports. Forma part de diferents moviments socials, PAH, la Dalla… Va ser membre de l’Assemblea de Defensa de les Llibertats (ADL) de la Garrotxa. Independentista.

  Enric Soler Masó - 63 anys.

  Ha estat fundador i va fer de monitor d'un dels primers grups d'esplai d'Olot, el de Sant Miquel. També ha format part de diverses colles sardanistes participant en concursos de sardanes. Ha estat molt actiu als CDR, ha acollit diferents infants sahrauís durant l'estiu a casa i també ha estat 6 vegades als camps de refugiats del Sàhara vivint amb ells. Actualment, és delegat d'ACAPS a la Garrotxa portant a terme el projecte Vacances en Pau. Forma part de la taula SISA de l'Ajuntament d'Olot, està col·laborant amb l'Orfeó, forma part del voluntariat del consorci i també forma part de la junta del CEO.
   

 • Aisata Gumaneh Samura - 26 anys.

  Administrativa. Des de fa 7 anys viu a Olot, creant vincles amb la nostra gent i formant part de moviments socials que ens fan sentir molt orgulloses del canvi que volem. És presidenta de l’associació de dones Yagaru i membre de Sàgoe Olot. Ha treballat d’administrativa en diversos llocs i ha estat dependenta a Cacau Pastisseria.

  Martí Lleixà Mora - 63 anys.

  Director comercial en una petita i mitjana empresa. Professor de tecnologies del plàstic al Centre de Disseny d'Equips Industrials de la Universitat Politècnica de Catalunya. Activista en moviments ecologistes i sindicals al Maresme en la joventut. Com a membre de Procés Constituent va coordinar la reivindicació de l’Hotel d’Entitats Hospital de Sant Jaume. Militant de la CUP des del 2015.
   

 • Anna Descals Tresserras - 48 anys.

  Llicenciada en psicologia i màster en teràpia familiar sistèmica. Actualment treballa en un equip d'atenció a la infància i a l'adolescència. Des de fa vuit anys que forma part de la CUP Olot, implicant-se especialment a la Comissió Institucional i al Grup de Treball de Salut. Va ser regidora de la CUP del 2015 al 2019.